WEBINAR

B2B ComEx & Digitalisering | Skab en proaktiv, transparent og uniform kunderejse

Vær med torsdag den 17. marts kl. 09.00-10.30, hvor DynaCap inviterer til webinar om: B2B ComEx & Digitalisering | Skab en proaktiv, transparent og uniform kunderejse

 

Hvad kan du forvente?

Til dette webinar lærer du, hvordan du analyserer dine marketing-, salgs- og serviceprocesser til at identificere næste skridt på din virksomheds digitale rejse. Du kan forvente inspiration til, hvordan du skaber en ensartet kunderejse for potentielle og eksisterende kunder, da vi vil belyse, hvordan du bearbejder, og bryder med den klassiske siloopdeling mellem marketing, salg og service.

Vi vil gå i dybden med problemstillinger som:

  • Hvordan skaber du et brugbart overblik over, og vurderer, modenheden på tværs af den kommercielle værdikæde?
  • Hvordan prioriterer du digitale indsatser på tværs af den kommercielle værdikæde, og hvordan skaber du en tættere kobling mellem marketing, salg og kundeservice?
  • Hvilke overvejelser bør du gøre, inden du vælger værktøjer til digitalisering?

Så ønsker du inspiration til Best Practice, når det kommer til digitalisering og kommerciel udvikling af B2B-virksomheder? Samt værktøjer til at vælge den rette teknologi, der passer til din virksomheds modenhed både på kort og lang sigt? – Så er dette webinar noget for dig.

 

Om dig

Vores webinar er åbent for alle og gratis, men oplægget og den dertilhørende case gennemgang er målrettet ledere, beslutningstagere og aktører i erhvervslivet, som søger inspiration til effektiv kommerciel optimering og digitalisering af B2B-virksomheder.

Du kan tilmelde dig vores webinar nedenfor.

Kort efter at du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelses-e-mail. Vedhæftet er en mødeinvitation og et link for at få adgang til webinaret.

Vi glæder os til at tilbringe morgenen med dig virtuelt.

For spørgsmål eller andre henvendelser, tøv ej med at kontakte sw@dynacap.dk eller til Sofie Wedderkopp på mobil. + 45 23 10 49 61

Tilmeld dig her