DIGITAL OG PROAKTIV SALGSSTYRING I DEN DANSKE BYGGEBRANCHE

København

Morgenmøde

5. Marts 2024 fra 09:00-11:00Troldtekt Showroom, Vestergade 20c, 1456 København.

 

Hør hvordan Troldtekt optimerede deres leadgenerering, håndtering af muligheder og tilbud samt proaktive ledelsesrapportering. Hør om deres succes og hvordan digitale systemer har transformeret deres forretning.

Tilmeld dig nu for en dybdegående dialog og få smag for nye perspektiver, akkompagneret af lækre bagværk og kaffe. Deltag i seminaret og tag det første skridt mod din virksomheds succes!

 

Agenda

► Morgenmad og networking: Begynd dagen med lækker morgenmad.

Udfordringer og muligheder: Hvordan håndterer og mestrer man projektsalg proaktivt og digitalt inden for de komplekse strukturer i den danske byggebranche, præsenteret af Jeppe Taaning, Direktør i DynaCap Consulting.

► Case Præsentation: Hør, hvordan Troldtekt har skabt deres succes, og hvordan det har optimeret deres arbejdsgange, effektivitet og transparanes, præsenteret af Ole Villumsen, Salgschef i Troldtekt

►Demonstration: Demonstration af Troldteks skræddersyede og integrerede Salesforce-løsning, samt en gennemgang af hvordan den gør dem i stand til at arbejde proaktivt med de komplekse strukturer i den danske byggebranche.

► Q&A Session & afslutning

Tilmeld dig nedenfor for at sikre din plads.

Du vil modtage en bekræftelsesmail kort efter din tilmelding med en mødeinvitation vedhæftet. Vi ser frem til at tilbringe morgenen sammen med dig. Hvis du har nogen spørgsmål, tøv ikke med at kontakte Frants Kürstein (fk@dynacap.dk) og Mathilde Dietrichson (md@dynacap.dk).

 

Vi glæder os til at se dig der!

SIGN-UP HERE